با نفوذ اینترنت در زندگی روزمره و افزایش محبوبیت خرید اینترنتی به دلیل زندگیهای پر مشغله امروزی، دیجیتال مارکتینگ بسیار رونق پیدا کرده است. همواره افرادی هستند که با سودجویی و استفاده از این فرصتها، اقدامات غیر قانونی برای فریب مردم انجام خواهند داد. پس اهمیت دارد که وب سایتها از امنیت بالایی برخوردار باشند تا مردم بتوانند با خیال راحت به صورت اینترنتی خرید کنند. یکی از اقدامات گوگل برای شناسایی سایتهای متقلب، استفاده از الگوریتمهای متنوع است.
در حالت کلی میتوان گفت که الگوریتمها مجموعهای از دستورالعملها هستند که هدف خاصی را دنبال میکنند. موتور جستجوگر گوگل هم از الگوریتمهای گوناگونی بهره گرفته تا بتواند بهترین و با کیفیتترین محتوا را برای کاربران خود نمایش دهد. در دنیای وب، تعداد زیادی از سایتها با محتوای متفاوت موجود هستند. این موتور جستجوگر، برای ردهبندی وب سایتها از دستورالعملهای مشخصی استفاده کرده است. هر کدام از الگوریتمهای گوگل، هدف خاصی را دنبال میکنند. راز قدرت بالای گوگل در نمایش نزدیکترین سایتها به عبارت جستجو شده، استفاده از همین الگوریتمها است.
این الگوریتمها با استفاده از دستورالعملها، سطح کیفی وب سایتها را میسنجند و بهترین وب سایتها را در صدر جدول جستجو نمایش میدهند. جزئیات این الگوریتمها هرگز فاش نمیشود تا اشخاص نتوانند قوانین آن را دور بزنند. البته همیشه افرادی هستند که با سئوی کلاه سیاه، سعی در فریب دادن گوگل دارند تا در نتایج اولیه جستجو قرار گیرند.
به همین دلیل،گوگل الگوریتمهای خود را طوری طراحی کرده تا تخلفات وب سایتها را به حداقل برساند.
یکی از مهمترین قسمتهای سئو سایت، آشنایی با انواع الگوریتمهای گوگل است. شناسایی الگوریتمهای گوگل کمک میکند تا بدانید لازم است چه اصولی را رعایت کنید و چه کارهایی را نباید انجام دهید. آشنایی با روش کار گوگل کمک میکند تا از رفتارهای خطرناک در سئوی سایت جلوگیری شود. از این رو سئو کار با شناسایی الگوریتمهای گوگل و دستورالعملهای آنها، سعی میکنند از پنالتی شدن سایت و جریمه شدن وب سایتها جلوگیری کنند.
همهی ما میدانیم که گوگل الگوریتمهای زیادی برای شناسایی وب سایتهای اسپم شده و سایتهایی که از سئوی کلاه سیاه استفاده کردهاند را به کار برده است. گوگل برای رضایت کاربران خود، سعی کرده الگوریتمهای مختلفی را طراحی کند تا بهترین و با کیفیتترین مطالب را مطابق با محتوای سرچ شده ارائه دهد. یکی از این الگوریتمهای طراحی شده توسط شرکت گوگل، الگوریتم زبرا است. الگوریتم گورخر یا همان Google Zebra با هدف نظارت بیشتر بر تجارت الکترونیک طراحی شده است.
با توجه به پیشرفت تکنولوژی، امروزه شاهد سیل گستردهای از انواع شبکههای اجتماعی و فروشگاههای اینترنتی هستیم که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت میکنند. گوگل برای اینکه به کاربرانش در خرید اینترنتی امن کمک کند و کاربران بتوانند با اطمینان خاطر و اعتماد بیشتر خرید کنند، الگوریتم گورخر را طراحی کرده است. وظیفه این الگوریتم سنجش تمامی وب سایتهای فروشگاهی است. این الگوریتم با سنجش فروشگاههای اینترنتی، وب سایتهای کلاهبردار و متخلف را شناسایی کرده و آنها را به گوگل معرفی خواهد کرد.
از این رو فروشگاههای اینترنتی برای اینکه بتوانند اعتماد گوگل را جلب کنند و در نتایج اول گوگل قرار گیرند، لازم است قوانین و مقررات تجارت الکترونیک را رعایت کنند تا گوگل هم با الگوریتم گورخر، آنها را تایید کند. الگوریتم زبرا وب سایتهای فروشگاهی نامناسب و بیکیفیت را از گوگل دور خواهد کرد.
چرا گوگل اسم این الگوریتم را گورخر گذاشته است؟ از شگفتیهای آفرینش گورخر، بدنه راه راه مشکی و سفید آن است. آفرینش جالب این حیوان موجب شده تا مگسها و حشرات مزاحم به دلیل راه راه سفید و مشکی دفع شوند. همانطور که گفته شد، پاکسازی فضای تجارت الکترونیک از فروشگاههای اینترنتی بیکیفیت و کم ارزش، از جمله وظایف الگوریتم گورخر است. پس میتوان گفت که این الگوریتم، همانند گورخر، وب سایتهای کلاهبردار و متقلب را از موتور جستجوگر گوگل حذف خواهد کرد.
الگوریتمهای مختلف شرکت گوگل، وظایف متنوعی را در جهان وب برعهده دارند. از این رو متخصصان سئو، لازم است با ساختارهای الگوریتمهای گوگل آشنا شوند تا از پنالتی و جریمه شدن توسط گوگل در امان باشند. همان طور که گفته شد، هدف اصلی الگوریتم زبرا، شناسایی و مبارزه با وب سایتهای اسپم شده، سایتهایی با محتوای بیکیفیت و وب سایتهایی است که قصد هک کردن اطلاعات کاربران را دارند.
الگوریتم گورخر در خرید اینترنتی، کاربر را دقیقاً به سمت چیزی که میخواهند هدایت میکند. این الگوریتم در صورتی که متوجه فعالیتهای غیرقانونی و یا فریب دادن کاربران شود، اقدام به جریمه وب سایت خواهد کرد. البته نا گفته نماند که این الگوریتم نه تنها موجب کاهش تعداد فروشگاههای اینترنتی نشده است، بلکه موجب جلب اعتماد کاربران به فروشگاههای اینترنتی شده و این امر موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی خواهد شد.
تا اینجای بحث به تعریف الگوریتم گورخر و هدف آن پرداختیم، حال سوال این است که الگوریتم گورخر چه سایتهایی را جریمه میکند؟ اولین سایتهایی که در این الگوریتم جریمه خواهند شد، وب سایتهایی هستند که از لحاظ برنامه نویسی مشکل داشته باشند. سایتهایی که دارای مشکل برنامه نویسی هستند و باگ دارند، به سادگی توسط الگوریتم گورخر شناسایی خواهند شد.
سایتهایی که دارای محتوای کپی باشند، به سادگی توسط این الگوریتم شناسایی و جریمه خواهند شد. برای اینکه از جریمه گوگل در امان باشید، میتوانید از محتوایی در حد 150 تا 200 کلمه برای معرفی محصولات خود استفاده کنید. لینکسازی غیر استاندارد نیز میتواند در جریمه کردن وب سایت تاثیر گذار باشد. لینکسازی امری ضروری در سئو سایت است، اما استاندارد نبودن این روش، میتواند جریمه سایت را توسط گوگل به همراه داشته باشد.
حال سوال این است که چه نکاتی را باید رعایت کرد که فروشگاه اینترنتی توسط الگوریتم گورخر معتبر و با کیفیت شناسایی شود؟ میتوان گفت که راههای زیادی وجود دارد که الگوریتم گورخر، وب سایت را معتبر و با کیفیت شناسایی کند. از جمله این راهها میتوان به اخذ نماد الکترونیک برای فروشگاه اینترنتی اشاره کرد.
فراهم کردن رابط کاربری و تجربه کاربری مناسب برای کاربران از دیگر روشهایی است که میتواند تاثیر گذار باشد. رضایت کاربران، بیشک میتواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. برای این منظور با ارائه محتوای با کیفیت و ارائه محصولات و خدمات مناسب میتوانید کاربران را به خود جذب کنید. شما همچنین میتوانید برای محصولات خود ضمانت نامه و یا خدمات پس از فروش در نظر بگیرید تا کاربران خود را راضی نگه دارید.
بالا بردن امنیت اطلاعات شخصی مالی کاربران، کامل بودن اطلاعات کالا یا خدمات ارائه شده، واضح بودن روند بازگشت کالا و برگرداندن پول، در نظر گرفتن درگاههای مختلف پرداخت امن، نقد و بررسی و ارائه مشخصات کامل محصولات، استفاده از راهنمای جامع محصولات، ایجاد راههای مختلف برای تماس کاربران، پشتیبانی آنلاین قوی، قیمتهای بروز و رقابتی، ارائه محصولات متنوع، بالا بردن سرعت بارگزاری وب سایت و ... نیز میتواند در جلب رضایت کاربران تاثیر گذار باشند
تولید محتوای با کیفیت
تولید محتوای با کیفیت، جزء اولین فاکتورهایی است که نشان میدهد که صفحه ایجاد شده تا چه اندازه برای کاربر مفید است. سعی کنید صفحاتی با کیفیت ایجاد کنید و همان چیزی را بنویسید که کاربر به آن نیاز دارد و از آن سود میبرد. به کار بردن محتوای غیر متنی مانند ویدیو و پادکست، میتواند تاثیر مثبتی بر روی رضایت کاربر داشته باشد. شما میتوانید محصولات خود را در قالب یک ویدیویی چند دقیقهای معرفی کنید، با این وجود رضایت گورخر گوگل را جلب خواهید کرد.
موتور مقایسه کننده داشته باشد
یکی دیگر از روشهای بسیار کاربردی برای جلب رضایت مشتریان، استفاده از موتور مقایسه کننده است. امکان مقایسه محصولات با هم، یکی از بهترین روشها است برای کمک به کاربران در انتخاب محصول مورد نظر، با توجه به آنچه نیاز دارند. این روش برای بالا بردن نرخ تعامل مشتریان میتواند بسیار تاثیر گذار باشد و شانس گرفتن نظرات و پیشنهادات مثبت را افزایش خواهد داد.
بیشک سرعت پایین لود صفحات سایت میتواند تاثیرات منفی داشته باشد. یک ثانیه تاخیر لود صفحات سایت، میتواند موجب کاهش 7 درصدی بازدید از وب سایت شود. از این رو میتوان گفت که لازم است یکی از اولویتهای شما در زمینه سئو، زمان بارگزاری زیر 3 ثانیه باشد تا کاربران وب سایت خود را از دست ندهید و گوگل شما را در نتایج اول جستسجو قرار دهد.
از جمله مواردی که بیشک زبرا دنبال آن است، سیاستهای داخلی وب سایت شما در قبال مشتریان است. برای این کار لازم است که شما بخشهای مختلف سایت از جمله Terms & Conditions، Privacy & Policy، Shipping & Return و سایر مواردی که به مشتریان و مقررات و قوانین مربوط است در دسترس قرار گیرند. یکی از نگرانیهای کاربران در خرید اینترنتی، حفظ حریم خصوصی آنها است. الگوریتم گورخر برای اطمینان بخشیدن به کاربران، از فروشگاههای آنلاین انتظار دارد از حریم خصوصی آنها محافظت کنند. برای جلب رضایت الگوریتم زبرا لازم است هویت حقیقی و حقوقی مالک سایت قید شود.
یکی دیگر از معیارهای جلب رضایت مشتریان در الگوریتم گورخر میتوان به پشتیبانی آنلاین و مشاوره 24 ساعته در طول 7 روز هفته اشاره کرد. این کار برای راحتی بیشتر کاربران و جلب رضایت آنها در نظر گرفته شده است. شما در راستای مشتری مداری میتوانید پیشنهادات ویژه و تخفیفات را ارائه دهید. امکان نوشتن نظرات نیز میتواند در این راستا یاری رسان باشد.
همان طور که گفته شد، برای اخذ ترافیک ورودی به وب سایت، لازم است مشتریان خود را راضی نگه دارید. از دیگر راهها برای جلب رضایت مشتریان، طراحی وب سایت خوب و راحتی کاربران است. کافیست این نکات را در تولید محتوا در نظر بگیرید تا شاهد ارتقای رتبه وب سایت در گوگل باشید.
از دیگر ویژگیهایی که موجب میشود توجه الگوریتم زبرا به وب سایت شما معطوف شود، واکنشگرا و یا رسپانسیو بودن است. رسپانسیو بودن وب سایت، بستری مناسب را برای کاربران فراهم میکند تا با هر وسیلهای از جمله لپ تاپ، موبایل و یا کامپیوتر بتوانند از خدمات وب سایت شما استفاده کنند.
در همه جای دنیا، لازم شده که فروشگاههای اینترنتی توسط مراجع ذیصلاح و یا سازمانهای نظارتی مورد تایید قرار گیرند تا بتوانند به کار خود ادامه دهند. در کشور ما وظیفه تایید و بررسی صلاحیت فروشگاههای اینترنتی بر عهده سازمان تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
حال سوال این است که اگر وب سایتی توسط گوگل جریمه شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ جریمه گوگل برابر با سقوط رتبه در صفحه نتایج جستجو در موتور جستجوگر گوگل است. از این رو دیگر این وب سایت برای کاربران گوگل قابل مشاهده نخواهد بود. پر واضح است که اگر وب سایتی بازدید کننده نداشته باشد، سرانجام رتبه خود را در صفحات گوگل از دست خواهد داد. از دست دادن رنکینگ در گوگل برای فروشگاههای اینترنتی، برابر است با کاهش فروش. این مسئله نشان خواهد داد که سئو تا چه میزانی میتواند بر روی کسب و کار اینترنتی تاثیر گذار باشد.
جمع بندی
در کل میتوان گفت که الگوریتم گورخر یا همان زبرا بر روی فروشگاههای اینترنتی تمرکز کرده و سعی دارد فروشگاههایی با محتوای بیکیفیت و نامناسب را از نتایج جستجوی گوگل حذف کند. بنابراین اگر میخواهید از الگوریتم گورخر در امان باشید، لازم است قوانین و مقررات این الگوریتم را رعایت کنید. برای اینکه بتوانید از خطرات این الگوریتم در امان باشید و در نتایج اول جستجو در گوگل قرار گیرید، لازم است مشتری مداری که بر پایه ارائه محتوای با کیفیت و رابط کاربری ساده و زیبا استوار است، را در صدر اقدامات انجام شده قرار دهید.
برچسب ها
الگوریتم گوگل چیست؟ جریمه فروشگاه های اینترنتی الگوریتم گورخر گوگلارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب
گروه بندی
- گوگل آنالیتیکس (0)- گوگل سرچ کنسول (1)- الگوریتم های گوگل (6) - موکاپ (0) - معرفی وب سایت ها (21)- ابزار تحلیل سایت (2)- معرفی اپلیکیشن (2) - کسب و کار اینترنتی (31)- بازاریابی اینترنتی (27)- برند سازی (12)- کارآفرینی (11)- معرفی کتاب (15)- موفقیت و توسعه فردی (10)- استارت آپ (5)- کوچینگ (0)- بیوگرافی (23)- قراردادها (6)- هوش مصنوعی (5)- سایت های آماده (31)- پرامپت (4) - ویدئو مارکتینگ (0)- ایمیل مارکتینگ (1)- sms مارکتینگ (0) - واژه نامه سئو (2)- واژه نامه بازاریابی (1)- واژه نامه برنامه نویسی (0) - آموزش فتوشاپ (1)- آموزش تلگرام (0)- آموزش اینستاگرام (5)- آموزش ویندوز (0)- بکلینک (42)