اگر می خواهید یک متخصص سئو شوید باید بتوانید پس از فراگیری آموزش تخصصی سئو آن را به بهترین نحو عملی کرده و انجام دهید.
سئو SEO یا بهینه سازی موتورهای جستجو تکنیک هایی است که صفحات سایت شما را به بالای صفحات نتایج موتورهای جستجو میرساند و این کار باعث میشود تعداد بازدیدکنندگان سایت شما افزایش یابد.
چهار نوع متداول سئو وجود دارد که هر کدام از آنها به مهارت های مختلفی نیاز دارد تا در کنار هم معنا پیدا کنند و از مباحث مهم آموزش تخصصی سئو هستند. در ادامه این چهار نوع را به شما معرفی می کنیم:
1. سئوی داخلی (On-Page SEO)
2. سئوی خارجی (Off-Page SEO)
3. سئوی محلی (Local SEO)
4. سئو تکنیکال (Technical SEO)
سئو داخلی : تمام آن چیزی که در رابطه با محتوای صفحات سایت مثل متن، تصاویر و کلمه کلیدی بیان میشود را سئو داخلی میگوییم. شما باید محتوای خود را طبق کلمه کلیدی که بیشترین میزان سرچ را دارد بهینه سازی کنید. وقتی که میخواهید محتوای بهینه ایجاد کنید باید بیشتر از کلمه کلیدی استفاده کنید. سئو داخلی تحقیق درباره کلمات کلیدی، نقشه برداری و بهینه سازی کلمات کلیدی است.
سئو خارجی : سئو خارجی شامل محتوای سایت هایی میشود که به وب سایت شما لینک داده میشود. یک معرفی خوب از طریق سایت های معتبر و قابل اعتماد به موتورجستجو می گوید که صفحه شما نیز معتبر و قابل اعتماد است.
سئو تکنیکال: تمرکز سئو تکنیکال روی جنبه های فنی صفحات سایت مثل سرعت صفحه، کدهای HTML و موارد دیگر است. بهبود عملکرد سایت کار اصلی سئو تکنیکال است. لینک های داخلی، ساختار سایت و امنیت آن و سرعت صفحه مواردی هستند که توسط سئو تکنیکال مورد بررسی قرار میگیرند.
سئو محلی : ترکیبی از استراتژی های سئو داخلی، خارجی، تکنیکال و بهینه سازی نقشه های خارجی و فهرست ها را سئو محلی می گوییم که مختص مشاغلی است که به صورت حضوری خدمات خود را ارائه می دهند.
یک متخصص سئو باید به طور مداوم در حال یادگیری، افزایش و بهبود مهارت ها و توانایی های خود باشد چرا که سئو با پیشرفت تکنولوژی و به روز رسانی الگوریتم ها نیز توسعه یافته و پیشرفت میکند. بنابراین یک سئو کار موفق دائما در حال یادگیری است.
همانطور که گفته شد سئو، بهینه سازی محتوای سایت است به گونه ای که سایت شما از نظر موتور جستجوی گوگل بالاتر رود و باعث جذب ترافیک بیشتر به سوی سایت شما شود.سئو سایت موجب میشود کاربران بیشتری با برند شما آشنا شوند که این امر خود باعث افزایش فروش شما خواهد شد. تاثیر بالای سئو روی نتایج بازاریابی و فروش آن را به یک شغل خانگی پردرآمد تبدیل کرده است و متخصصین سئو برای استخدام موقعیت های عالی و بسیاری دارند. در ادامه مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به متخصص سئو را به شما معرفی خواهیم کرد.
کاربران عمدتا" برای جستجوی سوالات خود از موتورهای جستجو استفاده میکنند و دریافت پاسخ در کمترین زمان مزیت مهم گوگل است.
1. کراول یا خزش Crawl
موتورهای جستجو مثل گوگل از ربات ها یا عنکبوت ها برای خواندن مطالب در صفحات وب و خزش در اینترنت استفاده میکنند.
2. Indexکردن صفحات در گوگل
ربات های موتور جستجو محتواهای خزش شده را در یک پایگاه داده جمع آوری میکنند و پس از ایندکس کردن کاربران میتوانند صفحات سایت را به راحتی پیدا کنند.
رتبه Rank
صفحات ایندکس شده برای مشخص شدن موضوع، بررسی شده و ارتباط آن با کلمه کلیدی مورد بررسی قرار میگیرد. لازم است بدانید گوگل الگوریتم های مختلفی برای نمایش نتایج به کاربران دارد و سیستم های رتبه بندی قادر هستند میلیاردها صفحه وب را در طی چند ثانیه ارزیابی کنند و اطلاعات کاملا مرتبط را به کاربران ارائه دهند.
برای اینکه به یک متخصص سئو تبدیل شوید باید آموزش تخصصی سئو را در اولویت برنامه های خود قرار دهید.
برای موفقیت در سئو تحقیق کلمات کلیدی کسب وکار شما حائز اهمیت است. چرا که با یافتن آنها می توانید حدس بزنید که کاربرها چه کلماتی را سرچ می کنند و از این کلمات برای بهبود رتبه جستجوی سایت خود در محتواهایتان استفاده کنید.
سئو برای بهبود رتبه جستجوی سایت شما محتوای صفحات را بهینه میکند. پس بهینه سازی مناسب صفحات، نیز یکی دیگر از عوامل مهم است.
دانستن اصول برنامه نویسی به شما کمک میکند بتوانید با بررسی منبع یک سایت، ویژگی های کلیدی را متوجه شوید.
لینک سازی، وب سایت شما را قدرتمند می کند و باعث می شود سایت به عنوان یک منبع با کیفیت شناسایی شود. زمانی لینک سازی اتفاق می افتد که محتوای وب سایت های دیگر به سایت شما لینک داده شوند.
محتوا در سئو از اهمیت زیادی برخوردار است. شما علاوه بر اینکه به ایجاد محتوای جذاب در سایت نیاز دارید باید بتوانید کاری کنید که افراد به محتوای شما لینک دهند تا شما بتوانید بک لینک دریافت کنید.
مرحله 3. تحلیل رقبا
تجزیه و تحلیل سایت و رقبای شما به اندازه محتوای تولید شده اهمیت دارد چرا که از عملکرد سایت خود آگاه شده و میتوانید جایگاه رقبای خود را ارزیابی کنید. بنابراین با بررسی ترافیک سایت های رقیب، شناسایی کلمات کلیدی و یافتن منابع معتبر برای ایجاد بک لینک میتوانید این تجزیه و تحلیل را انجام دهید.
دانش سئو خود را همیشه به روز نگه دارید. یادگیری سئو و آموزش تخصصی سئو کار ساده ای نیست و اگر می خواهید یک متخصص سئو بشوید باید دانش های فراگرفته را عملی کنید. برای اینکه دانش خود را بروز نگه دارید با مطالعه وبلاگ ها و کتاب ها و شرکت در کارگاه های آموزش سئو اطلاعات خود را بروز نگه دارید.
موفقیت یک متخصص سئو به توانایی او در تجزیه و تحلیل عملکرد سئو وابسته است. با استفاده از سرچ کنسول و ردیابی و بررسی رتبه بندی ها و ترافیک ورودی سایت میتوانید مشخص کنید که سایت شما از چه جایگاه و امتیازی برخوردار است. این ارزیابی ها باعث می شود شما بتوانید رتبه بندی موتورهای جستجو را ارتقا دهید. رتبه بندی کلمات کلیدی و بررسی موقعیت آن در صفحه سرچ، بررسی نتایج بازریابی محتوا و نقص بک لینک ها برخی از معیارها برای ارزیابی عملکرد سئو هستند.
شغل سئو ممکن است برای کسانی که در این زمینه کار نمیکنند پیچیده باشد. یک متخصص سئو باید بتواند کار خود را بیان کند و به صاحبان کسب و کار توضیح دهد که سئو چطور می تواند برای کسب و کار آنها مفید باشد. لازمه این امر برخورداری از مهارت های ارتباطی قوی است.
سخن پایانی
برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو هیچگاه دیر نیست. شما می توانید با گذراندن دوره آموزش تخصصی سئو از این کسب و کار خانگی به عنوان ابزاری برای موفقیت و برای افزایش درآمد استفاده کرده و بهترین فرصت ها را برای استخدام بیابید. نکته مهم دیگر که در پایان باید گفته شود این است که تجربه کار مهم تر از یادگیری اصول سئو است. امید است با استفاده از این مقاله بتوانید در مهارت سئو حرفی برای گفتن داشته باشید و به یک متخصص تبدیل شوید.
برچسب ها
ارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب
گروه بندی
- گوگل آنالیتیکس (0)- گوگل سرچ کنسول (1)- الگوریتم های گوگل (6) - موکاپ (0) - معرفی وب سایت ها (20)- ابزار تحلیل سایت (2)- معرفی اپلیکیشن (1) - کسب و کار اینترنتی (30)- بازاریابی اینترنتی (27)- برند سازی (12)- کارآفرینی (11)- معرفی کتاب (15)- موفقیت و توسعه فردی (10)- استارت آپ (5)- کوچینگ (0)- بیوگرافی (23)- قراردادها (6)- هوش مصنوعی (4)- سایت های آماده (31)- پرامپت (4) - ویدئو مارکتینگ (0)- ایمیل مارکتینگ (1)- sms مارکتینگ (0) - واژه نامه سئو (2)- واژه نامه بازاریابی (1)- واژه نامه برنامه نویسی (0) - آموزش فتوشاپ (0)- آموزش تلگرام (0)- آموزش اینستاگرام (5)- آموزش ویندوز (0)- بکلینک (42)