اصل انضباط فردی | شرکت طراحی سایت و سئو سورنا

بدون دیدگاه

9 اصل انضباط فردی : انضباط فردی چیست؟ آلبرت هوبارد انضباط شخصی را چنین تعریف می‌کند: «وادار کردن خودمان به انجام کار، در زمان لازم، صرف‌نظر از شرایط و علاقه خودمان».

1. درست فکر کردن

اصل اول انضباط فردی «درست فکر کردن» است. بیش‌تر انسان‌ها اصلا فکر نمی‌کنند؛ تا حدی که تقریبا هر کار دیگری برایشان آسان‌تر از فکر کردن است. برای تاثیرگذاری کاری که انجام می‌دهید باید تفکر درستی پشتش باشد تا کیفیت مناسبی را دریافت کنید. ادیسون، دانشمند و مخترع آمریکایی می‎گوید:«فکر کردن سخت‌ترین انضباط در زندگی هر فرد است.»

2. برنامه‌ریزی روزانه

اصل دوم انضباط فردی «برنامه‌ریزی روزانه» است. انسان باید برای همه‌ی اوقات زندگی حتی برای فراغتش برنامه‌ریزی داشته باشد. برای برنامه‌ریزی دقیق می‌توانید سوالات ساده‌ای از خود بپرسید: اگر می‌توانستم هر کاری انجام دهم، الان چه‌کاری انجام می‌دادم؟ یا کاری که دوست دارم انجام دهم چیست؟ و…

مردم گاهی آن‌قدر درگیر زندگی روزمره خود می‌شوند که فراموش می‌کنند، می‌توانند لحظاتی را فارغ از همه‌ی درگیری‌هایشان شاد باشند. ذهن ناخودآگاه و هوشیار شما بسیار قدرتمند است، پس سعی کنید حسابی از آن کار بکشید.

3. مدیریت روزانه

اصل سوم انضباط فردی «مدیریت روزانه» است. می‌دانیم که هر دقیقه اضافی که صرف برنامه‌ریزی شود، در طول کار ده دقیقه زمان صرفه‌جویی خواهد شد. پس اگر هر روز فقط یک‌ دقیقه وقت بگذارید و روزتان را برنامه‌ریزی کنید، حداقل ده دقیقه صرفه‌جویی کرده‌اید. بنابراین کارهای روزانه را اولویت‌بندی کنید و در زمان معین آن‌ها را انجام بدهید و اگر کارتان در آن زمان محدود انجام نشد، آن را رها کنید و به اولویت بعدی بپردازید.

4. جرات داشتن

اصل چهارم انضباط فردی «جرات داشتن» است. برای منضبط بودن لازم است که خود را مجبور به انجام کاری کنید و برای این الزام باید جرات داشته باشید. هرگز از شکست خوردن نترسید؛ زیرا شکست خوردن عین موفقیت است با این تفاوت که شما مسیرهای غلط را شناسایی می‌کنید و برای یافتن راه درست بیش‌تر تلاش می‌کنید.

5. عادات سلامتی

اصل پنجم انضباط فردی «عادات سلامتی» است. سلامت زندگی کردن باید یکی از اهداف اصلی شما در زندگی باشد.

6. پس‌انداز و سرمایه‌گذاری

اصل ششم انضباط فردی « پس‌انداز و سرمایه‌گذاری» است. حتما بخشی از پول خود را ذخیره کنید.

7. سخت‌کوشی

اصل هفتم و مهم‌ترین اصل انضباط فردی «سخت‌کوشی» است. هیچ‌چیزی به‌اندازه‌ی شهرت سخت‌کوش بودن شما را در زندگی جلو نخواهد برد. اساسا انسان‌هایی که اصلا برای رسیدن به خواسته‌هایشان تلاش نمی‌کنند، اگر هم چیزی را به دست بیاورند آن را از دست خواهند داد.

8. یادگیری

اصل هشتم انضباط فردی «یادگیری» نام دارد. انسان برای پیشرفت باید دائما در حال یادگیری باشد. یادگیری دائم انضباط را تضمین می‌کند، دقیقا همان‌طور که دانش‌آموزان با رفتن به مدرسه و یادگیری منظم می‌شوند.

9. استمرار و پافشاری

اصل نهم  انضباط فردی «استمرار و پافشاری» است. بزرگ‌ترین امتحان یک انسان منضبط، پافشاری روی اصول در شرایط نامناسب است. این‌که بتوانید خود را مجبور به انجام وظایفتان بکنید و پیشروی کنید، بزرگ‌ترین قدمی است که برای منضبط شدن برمی‌دارید.

 

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها