0 روش افزایش بازدید سایت ، چگونه بازدید سایت را افزایش دهیم؟ افزایش بازدید سایت رایگان ، بازدید سایت در گوگل | شرکت طراحی سایت و سئو سورنا
نداشتن ترافیک کافی، دلیل اصلی عدم موفقیت بسیاری از کسب و کارهای آنلاین است. وب سایت های زیادی وجود دارند که از همه نظر از کیفیت بالایی برخوردار هستند اما دیده نمیشوند. اگر شما هم در بالا بردن بازدید از سایتتان مشکل دارید در این مقاله میخواهیم روش هایی را به شما ارائه دهیم تا به آسانی بتوانید ترافیک هدفمند و واقعی را به سایت خود جذب کنید. پس در این مقاله کامل و جامع با شرکت سورنا همراه باشید.
جهت افزایش ترافیک سایت روش های زیادی وجود دارد که این روش ها هم هزینه بر هستند و هم رایگان. روش هایی که در این مقاله به شما معرفی میشود کاملا رایگان هستند.
استفاده از مقالات یا محتواهای طولانی، یکی از بهترین روش ها جهت افزایش بازدید واقعی از سایت است. مقالات طولانی یا مقالات آسمان خراش، برای اینکه در صفحه اول گوگل قرار بگیرند شانس بیشتری دارند. اگر مقاله شما از بقیه کامل تر و جامع تر باشد باعث جلب توجه علاقه مندان شده و حتی باعث میشود آن را به اشتراک بگذارند.
1. به دلیل اینکه طول محتوا زیاد است از کلمه کلیدی اصلی و مترادف کلمه کلیدی بیشتر استفاده کنید.
2. از توضیحات و تیترهای بیشتری استفاده کنید.
3. از تصاویر مرتبط بیشتر استفاده کنید.
4. استفاده بیشتر از لینک های داخلی و خارجی
5. افزایش مفهوم گرایی محتوا
6. کامنت هایی که درج می شود زیادتر است
نوشتن محتواهایی که در حوزه کاری شما طرفداران زیادی دارد، اولین روشی است که باعث افزایش بازدید سایت میشود. محتوایی که مینویسید باید با هدف خاصی نوشته شده و در طول ماه تعداد جستجوی زیادی داشته باشد. برای انجام اینکار باید مقالات خود را در رابطه با عبارات پرسرچ بنویسید. برای یافتن عبارات پرسرچ میتوانید از ابزارهایی مثل google Trends و google Keyword استفاده کنید. اگر سایت شما در عبارات پربازدید رتبه خوبی ندارد باید روی آنها متمرکز شوید تا در جایگاه های اول گوگل قرار بگیرید. نوشتن محتوایی که کامل تر از محتوای بقیه باشد یکی از راه هایی است که رتبه و سئو مقاله شما را تضمین میکند. مقالات دیگر را بررسی کنید و هرچه که بودند شما جامع تر و کامل تر بنویسید.
شما میتوانید مقالات منتشر شده در سایت خود را، که برایتان مهم است به کتاب الکترونیکی تبدیل کنید و مجددا آنها را منتشر کنید. کتاب های الکترونیکی، این قابلیت را دارند که ویروسی شوند. سایت های بزرگ و پربازدید مثل takbook.com کتاب های شما را به صورت رایگان در سایتشان منتشر میکنند. بنابراین افراد زیادی به کتاب شما دسترسی داشته و آن را دانلود میکنند. اگر ای بوک شما مفید باشد ویروسی می شود و در نتیجه سایت های زیادی آن را در سایت خود منتشر میکنند و افرادی زیادی با کسب و کار شما آشنا شده و به سایت شما مراجعه میکنند.
تولید پادکست یا فایل صوتی کار راحتی است و تنها کافی است مقالات و یا ای بوک های خود را به صوت تبدیل کنید و آنها را منتشر کنید. برای اینکه محتوا به اشتراک گذاشته شود میبایست آن را به فرمت های مختلفی تبدیل کنید. با ایجاد فایل صوتی میتوانید به راحتی آن را در سایت های اشتراک مانند “تهران پادکست” منتشر کنید. این سایت ها با ترافیک بالای خود میتوانند در افزایش بازدید سایت به شما کمک کنند.
یکی از محبوب ترین فرمت های محتوایی، ویدیوها هستند که روی مخاطب تاثیر فوق العاده ای دارند. تولید ویدیو کار دشواری نیست. شما به آسانی میتوانید مقالات سایت خود را به ویدیو تبدیل کنید و در سایت های دیگر منتشر کنید. برای اینکار یکی از مقالات سایت خود را به انتخاب و به صورت تیتر وار در پاورپوینت نوشته و توضیحات آنها را در ویدیو صحبت کنید.Snagit یک نرم افزار برای فیلم برداری از پاورپوینت است که به کمک آن میتوانید برای مخاطبان خود ویدیوی آموزشی تهیه کنید.
بعد از اینکه ویدیو را تولید کردید باید آن را انتشار دهید. ایجاد کانال در سرویس های اشتراک ویدیو ایرانی یکی از بهترین روش ها است.
سرویس هایی مثل آپارات، تماشا و نمایش بازدیدهای زیادی در طول روز دارند.اطمینان داشته باشید مخاطبان شما بعد از تماشای ویدیو شما به صفحه اصلی کانال شما مراجعه کرده و روی ادرس سایتتان کلیک می کنند. پروفایل خود را کامل کنید و حتما آدرس سایت خود را در کانال های خود قرار دهید. مطمئن باشید به محض اینکه مخاطبان شما ویدیوی شما را دیدند به صفحه اصلی کانال شما مراجعه میکنند و روی آدرس سایت شما که در کانالتان موجود است کلیک میکنند تا با سایت شما بیشتر آشنا شوند .آپلود ویدیو در سایت هایی مثل فرادرس و وب یاد، یک راه دیگر برای نمایش ویدیو است.
برگزاری رویدادهای آفلاین و رایگان، مثل وبینار آفلاین یکی دیگر از راه های موثر در افزایش بازدید از سایت است و میتوانید آنها را به صورت رایگان در سایت های اشتراک رویدادها قرار دهید که سایت ایوند یکی از بهترین سایت ها است و ایجاد رویداد در آن به طور رایگان انجام میشود. زمانی که شما وبینار آفلاین خود را در ایوند میگذارید کاربران زیادی ترغیب میشوند به فایل شما دسترسی داشته باشند و به همین طریق با شما آشنا شده و از سایت شما بازدید میکنند.
یک راه دیگر برای افزایش بازدید از سایت، فعالیت در شبکه های اجتماعی است. با تولید محتوای اختصاصی و منحصر به فرد در اینستاگرام و تلگرام که در وب سایتتان موجود نیست میتوانید مخاطبان تازه ای را با سایت خود آشنا کنید. در اینستاگرام بهتر است بیشتر روی تصویر و ویدیو تمرکز کنید و در تلگرام روی متن و صوت وقت بگذارید.
تبادل لینک یا تبادل محتوا، یکی از بهترین راه های افزایش بازدید از سایت است. از همکارانی که در حوزه کاری شما فعال هستند یک لیست ایجاد کنید و به آنها ایمیل بزنید و تبادل محتوا را به آنها پیشنهاد کنید. از این طریق میتوانید بازدید سایتتان را افزایش داده و از سایت های همکار بک لینک دریافت کنید.
برای دریافت ترافیک واقعی و هدفمند، باید سایت خود را سئو کنید. مخاطب باکیفیت برای هر کسب و کار آنلاین، از موتورهای جستجو به دست می آید. باید بتوانید در کلمات کلیدی مربوط به کسب و کارتان، بهترین رتبه را کسب کنید.
قسمت مهمی از سئو که نقش مهمی در افزایش بازدید از سایت شما دارند بک لینک ها هستند. وقتی که سایتی به سایت شما لینک میدهد، گوگل درباره ارزشمند بودن سایت شما، سیگنال هایی دریافت میکند و مرتبط بودن سایت شما با کلمه کلیدی را اعلام میکند. بک لینک ها باعث ارجاع فراوان بازدید به سایت شما، میشوند.
ارسال ایمیل های خبرنامه به اعضای سایت، یکی از بهترین روش ها برای افزایش بازدید از سایت است. بازدید کننده هایی که با استفاده از این روش وارد سایت می شوند، قطعا بازدید روزانه سایت را افزایش می دهند. ترافیک بازگشتی یک فاکتور مهم سئو است و با استفاده از خبرنامه ایمیلی می توانید سئو سایت خود را نیز بهبود ببخشید. با درخواست از مخاطبان برای عضویت در خبرنامه ایمیلی سایت، اطلاعات تماس آنها را به دست آورید.
کلام پایانی
برای بالا بردن بازدید خود به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه می توانید از روش هایی که در این مقاله مطرح شده استفاده کنید. وب سایت شما در رابطه با هر موضوعی که باشد می توانید از روش های گفته شده استفاده کرده و افزایش بازدید از سایت خود را ببینید. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
برچسب ها
ارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب
گروه بندی
- گوگل آنالیتیکس (0)- گوگل سرچ کنسول (1)- الگوریتم های گوگل (6) - موکاپ (0) - معرفی وب سایت ها (20)- ابزار تحلیل سایت (2)- معرفی اپلیکیشن (1) - کسب و کار اینترنتی (30)- بازاریابی اینترنتی (27)- برند سازی (12)- کارآفرینی (11)- معرفی کتاب (15)- موفقیت و توسعه فردی (10)- استارت آپ (5)- کوچینگ (0)- بیوگرافی (23)- قراردادها (6)- هوش مصنوعی (4)- سایت های آماده (31)- پرامپت (4) - ویدئو مارکتینگ (0)- ایمیل مارکتینگ (1)- sms مارکتینگ (0) - واژه نامه سئو (2)- واژه نامه بازاریابی (1)- واژه نامه برنامه نویسی (0) - آموزش فتوشاپ (0)- آموزش تلگرام (0)- آموزش اینستاگرام (5)- آموزش ویندوز (0)- بکلینک (42)