بدون دیدگاه

سئو چیست؟ سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند.  سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد. سئو سایت فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود غير قابل پيش‌بيني هستند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.

سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط تیم سورنا انجام می شود. در حال حاضر شرکت سورنا وب هیرکان با بیش از 10 سال سابقه فعالیت به همراه بیش از 300 نمونه کار موفق استانی و کشوری و بین المللی، میتواند بهترین خدمات را به شما ارائه نماید.

برای اطلاع از هزینه طراحی سایت و همچنین تعرفه سئو سایت می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:

09116367929             09115187998

الگوريتم رتبه‌بندي گوگل داراي بيش از 200 معيار جهت رتبه‌بندي يک سايت است. از اين رو مهندسين سئو مي‌بايست مهم‌ترين اين معيار‌ها را جهت پياده‌سازي موفق سئو بدانند.

تاریخچه سئو

در اوايل سال 1990 اولين موتور‌هاي جستجو کار خود را آغاز کردند؛ بعضي از محبوب‌ترين آن‌ها Infoseek،Alta Vista و Yahoo بودند.در آن زمان مردم موتورهاي جستجو را به ديد يک ليست فهرست شده نگاه مي‌کردند که همانند صفحه زرد، سئو اوليه بر اساس حروف الفبا انجام مي‌شد. در اين ليست صفحاتي همچون AAA در بالاي اين ليست وجود داشتند.

با رشد مداوم اينترنت موتورهاي جستجوي جديد‌تري ظاهر مي‌شدند که از الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي پيچيده‌تري استفاده مي‌کردند. اين الگوريتم‌ها با معيار تراکم کلمه کليدي ( تعداد دفعاتي که يک کلمه کليدي يا يک عبارت در يک صفحه استفاده شده تقسيم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسب‌هاي شبيه key-words براي فهم محتويات وب سايت‌ها استفاده مي‌کردند. به دنبال اين رشد سئو براي بيشتر ديده شدن سايت‌ها فعاليت خود را شروع کرد. با توسعه رتبه‌بندي صفحات توسط موتور‌هاي جستجو، مهندسين سئو به دنبال پيدا کردن راه‌هايي جهت تاثيرپذيري در رتبه بندي اين موتورها چه با استفاده از روش‌هاياخلاقي و چه غير اخلاقي روي آوردند.

يک مقاله که توسط نيويورک تايمز در نوامبر سال 1996 چاپ شد راجع به توسعه‌دهندگان وب صحبت کرد که براي قرار گرفتن در بالاي صفحه نتايج جستجو از روش‌هاي غير اخلاقي سئو استفاده مي‌کردند. اين مقاله توضيح مي‌دهد که چگونه توسعه‌دهندگان وب به راحتي يک سايت را به همراه کلمات کليدي ويژه که معمولا در پشت گرافيک سايت پنهان شده است، بارگذاري مي‌کنند که در نتيجه موتورهاي جستجو اين کلمات کليدي را شمارش کرده و رتبه بندي سايت را افزايش مي‌دهند.

همان طور که گفته شد بدست آوردن رتبه‌بندي براي کلمات کليدي خاص در اوايل کار خيلي راحتي نسبت به امروز بوده است. با بکار گيري روش‌هاي غير اخلاقي در آن زمان قرار گرفتن در بالاي ليست نتايج جستجو تضمين شده بود. امروزه الگوريتم‌هاي موتورهاي جستجو پيچيده‌تر شده‌اند و خيلي سخت است که مهندسين بهينه‌سازي بتوانند موتورهاي جستجو را دستکاري کنند، البته اين بازي موش و گربه بين مهندسين سئو و موتورهاي جستجو امروزه نيز وجود دارد و ادامه پيدا خواهد کرد.

اهداف سئو چیست ؟

هدف سئو کمک به وب سايت‌ها در بدست آوردن محل بالا در نتايج جستجوي طبيعي و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است. نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با پرس‌و‌جوي جستجوي وارد شده داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو است که در آن کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را پيدا مي‌کند و موتور جستجو قابل اعتماد مي‌شود چرا که الگوريتم آن بيشترين صفحات مرتبط را نشان مي‌دهد.

بعد از اينکه سئو براي بهبود رتبه‌بندي سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي کار خود را شروع کرد، اين فرآيند نيازمند دانش و زمان براي پياده‌سازي روش‌هاي خود شد. زمان، بزرگ‌ترين سرمايه‌گذاري اوليه براي بهينه شدن سايت و يا يک صفحه است.

بسته به اينکه چگونه کلمات کليدي رقابتي در بهينه سازي مورد استفاده قرار مي‌گيرند، سئو هفته‌ها يا ماه‌ها طول مي‌کشد تا به نتيجه برسد. اگر چه ممکن است نتايج بهينه‌سازي جستجو به سرعت ديده نشود ولي در دراز مدت مزاياي سئو باعث افزايش رتبه‌بندي سايت و افزايش بازديدکنندگان است. براي وب سايت‌ها خيلي مهم است که در صفحه اول نتايج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتيجه طبيعي اول که 58.4 درصد کليک‌ها را شامل مي‌شود، قرار گيرند.

اين جاي تعجب نيست که وب سايت‌ها با محصولات و خدماتي که بفروش مي‌رسانند بر سر رسيدن به رتبه يک نتايج جستجو رقابت کنند. به عنوان مثال کلمه کليدي رقابتي "بيمه خودکار" 1.5 ميليون جستجوي گوگل را در ماه به خود اختصاص مي‌دهد، اين بدين معني است که 3 جايگاه اول 58.4 درصد بازديدکنندگان و خود جايگاه اول 36.4 درصد بازديدکنندگان را به خود اختصاص مي‌دهد. اين مسئله براي خيلي از سايت‌ها سودمند است که در بالاي نتايج جستجو قرار گيرند به خصوص آنهايي که با افزايش ترافيک سايت به تعداد مشتريانشان اضافه مي‌شود.

يک مطالعه ديگر نشان مي‌دهد جستجو کنندگان خيلي دوست دارند روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک کنند؛ اين مطالعه مشخص مي‌کند 72.3 درصد کاربران گوگل روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک مي‌کنند و تنها 27.3 درصد کاربران روي پيوندهاي ليستهاي پرداخت شده کليک مي‌کنند. اين يکي ديگر از دلايلي است که شرکت‌ها تاثير سئو را دانسته و حاضر هستند براي آن زمان و هزينه صرف کنند.

اهداف سئو

در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.
باعث ایجاد برند می شود.
باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.
باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.
بهترین ابزار برای تبلیغات است.

سئو درون صفحه چیست ؟ (On Page SEO)

سئو درون صفحه به کنترل مستقيم کدها و يا محتويات وب سايت شما اعم از متن، تصوير، پيوند و ... مرتبط مي‌شود؛ به طور کلي هر چيزي که در سايت خود بارگذاري مي‌کنيد مربوط به SEO On Page مي‌شود. اين روش پايه تمام تلاش‌هاي بهينه‌سازي است زيرا جايي است که شما بيشترين کنترل را روي آن داريد. هر گونه تغييري را که شما در محتويات سايت خود ايجاد مي‌نماييد در نتايج جستجو تاثير گذار خواهد بود بنابراين خيلي مهم است که روش SEO On Page بدرستي قبل از روش SEO Off Page انجام شود.

سئو بیرون صفحه چیست ؟ (Off Page SEO)

بر خلاف روش SEO On Page که توسعه وب سايت با کنترل مستقيم بالايي انجام مي‌شد، روش بهينه سازی بیرون صفحه شامل تمام ارتقاهايي است که در خارج از وب سايت شما انجام مي‌شود؛ اين شامل تمام چيزهايي است که مي‌تواند در بدست آوردن رتبه‌بندي بالاي سايت شما کمک کند. SEO Off Page در درجه اول در بدست آوردن پيوند دهندگان (پيوندهايي که از سايت‌هاي ديگر به سايت شما اشاره مي‌کنند) متمرکز مي‌شود سپس با استفاده از روش‌هايي که در خارج از وب سايت انجام مي‌شود به بهينه‌سازي موتور جستجو مي‌پردازد.

SEO Off Page يک فرآيند نامحدود است که توسط مهندسين سئو در جهت بدست آوردن پيوند دهندگان، اداره مي‌شود.

سئو کلاه سفيد چیست ؟ (White Hat)

در اصطلاحات فني اين حوزه، سئو کلاه سفيد به مجموعه تکنيک‌ها، روش‌ها و استراتژي‌هاي که از قوانين و راهنمايي‌هاي موتورهاي جستجو تبعيت مي‌کنند، اشاره دارد. که اين به معني فريب يا دستکاري موتور‌هاي جستجو و يا کاربران به هيچ وجه نيست. اين همچنين به سئو اخلاقي نيز ياد مي‌شود زيرا دليل آن اين است که يا اجراي بلند مدت داشته و يا از دستورالعمل‌ها و سياست‌هاي صحيح جهت بدست آوردن رتبه‌هاي بالا در نتايج موتور‌هاي جستجو استفاده مي‌کند.

سئو کلاه سیاه چیست ؟ (Black Hat)

به عبارتي ديگر اصطلاح سئو کلاه – سياه اشاره به مجموعه‌اي از دستورات دارد که به منظور فريب، بازي و دستکاري الگوريتم‌هاي موتورهاي جستجو با هدف بدست آوردن رتبه‌بندي بالا، بکار مي‌رود. اين مهم است که بدانيد اين‌ روش‌ها غير اخلاقي بوده و توسط هيچ موتور جستجويي تاييد نمي‌شود و بکارگيري اين روش‌ها خطر خارج شدن از فهرست پايگاه داده را براي هميشه در بر دارد.

انجام تاکتيک‌هاي سئو کلاه سياه ممکن است که باعث افزايش رشد ناگهاني در نتايج جستجو شود ولي مي‌تواند منجر به پرداخت جريمه و يا حذف کامل از فهرست پايگاه داده موتور جستجو شود.

استراتژی های بهینه سازی موتور جستجو برای توسعه وب سایت های بزرگ

در این پژوهش محقق معتقد است که هنگامی که پیاده سازی وب سایت به پایان می رسد مشکلی که خیلی از شرکت ها با آن مواجه هستند این مسئله است که نمی دانند که چگونه وب سایت خود را در اینترنت معرفی نماید که بهترین روش برای معرفی وب سایت بهنیه سازی موتور جستجو است. در این تحقیق بر اساس 77 معیاری که از منابع مختلف و موتورهای جستجو بررسی نموده است استراتژهای بهینه سازی برای توسعه وب سایت را بصورت زیر معرفی می نماید:

بهبود ساختار سایت
استراتژی کلمات کلیدی
استراتژی URL
بهینه سازی کد
پردازش کردن متن
بهینه سازی لینک های ورودی
استراتژی نام دامنه و هاست

آنالیز تکنیک های بهینه سازی موتور جستجو

این پژوهش استراتژی بهینه سازی شرکت های گوگل و مایکروسافت را بررسی و توضیح داده است و موردی که جهت مطالعه و آنالیز قرار داده است، استراتژی های مربوط به شرکت مایکروسافت است. مهمترین معیارها برای بهینه سازی موتور جستجو از نظر محقق عبارتند از:

اضافه کردن Allow یا DisAllow به نقشه سایت
اضافه کردن URL به نقشه سایت
اضافه کردن نقشه سایت به robots.txt
استفاده از ابزارهای آنالیز جهت crawl

بهینه سازی موتور جستجو جهت افزایش بهبود رویت وب سایت

در این تحقیق محققین عواملی که در افزایش رتبه سایت تاثیر دارند را به 3 سه بخش تقسیم بندی می کنند:

شرکت های دارنده موتور جستجو: جستجوکنندگان در صفحات موتورهای جستجو یک پرس و جو را اجرا می کنند سپس نتیجه آن در صفحه نتایج موتور جستجو نمایش داده می شود.

وب مسترها و شرکت های بهینه سازی موتور جستجو: شرکت هایی که با استفاده از یکسری ابزار و مهارت ها تلاش می کنند رتبه وب سایت ها را در صفحه نتایج موتور جستجو افزایش دهند

جستجو کنندگان در موتورهای جستجو: افرادی هستند که در موتورهای جستجو بدنبال یافتن اطلاعات مورد نظرشان هستند.

محققین معتقد هستند افرادی که فعالیت بهینه سازی را انجام می دهند می بایست از آخرین تغییرات الگوریتم ها ی موتورهای جستجو مطلع باشند و عواملی که باعث می شود ترافیک سایت افزایش پیدا نماید را بخوبی بشناسند و همچنین از کلماتی که کاربران نهایی بدنبال آن می گردند نیز آگاهی داشته باشند و بعبارتی دیگر می بایست اطلاعات خود را در سه دسته بندی بالا همیشه بروز نگه دارند.

بهینه سازی موتور جستجو: مفاهیم آنالیز فنی

در این تحقیق بر اساس یکسری مقالات، مطالعات و راهنمایی ها برخی از مفاهیم بهینه سازی موتور جستجو آورده شده است. محقیق معتقد هستند بهینه سازی موتور جستجو فرآیندی است که هیچ وقت تمام نمی شود و تکنیک های زیادی برای بهتر کردن رتبه سایت وجود دارد ولی پیاده سازی همه آنها مشکل است. :

تکنیک هایی سئو در این مقاله :

افزایش لینک های خارجی
تغییر اسم فایل ها
لینک یک طرفه
کلمات کلیدی
استفاده از Meta Tag
استفاده صحیح از عنوان
استفاده از robots.txt
بهینه سازی محتوا

چه کسی سئو سایت ما را برعهده بگیرد؟

تصمیم گیری در مورد این که چه کسی باید سئو سایت ما را انجام دهد یا به عبارتی مدیر سایت ما باشد به 3 فاکتور اصلی بستگی دارد: منابع انسانی،زمان و بودجه و اینکه آموزش سئو نیز مهم ترین مسئولیت مدیر هر سایت است تا بازاریابی کند و بازار پرسودی را به دست آورد.

1) انجام سئو توسط کارفرما و مالک کسب و کار: کسب و کارهایی که نوپا هستند و بودجه کافی و ساختار مشخص جهت سرمایه گذاری در زمینه سئو سایت ندارند از این روش استفاده کرده و خود اصول سئو را یاد می گیرند و بخشی از انرژی و زمان خود را به اینکار اختصاص می دهند. شرکت سئو کار حرفه ای می تواند در این زمینه شما را چندین ماه جلو بیاندازد.

2)واگذاری به شرکت یا شخص : برای کسب و کاری که اهمیت سئو را به خوبی بداند و برای تامین هزینه های آن بودجه کافی داشته باشد واگذاری انجام اصول سئو  به شرکت یا شخص قابل اعتماد می تواند بهترین و به صرفه ترین روش برای موفقیت در این زمینه باشد.

3)تشکیل یک تیم داخلی دیجیتال مارکتینگ : شرکت هایی که تعداد زیادی کارمند دارند میتوانند با تشکیل یک تیم داخلی سئو در شرکت، باعث افزایش انعطاف پذیری و سرعت عمل در تصمیم گیری ها و اجرای گروه ها و کمپین های بازاریابی در سئو شوند.این روش هزینه بالاتری دارد اما در زمان کوتاه تر به نتیجه و بازدهی بالاتری خواهد رسید.

4)استفاده از مشاوران حرفه ای و تیم داخلی : این روش برای سازمان ها با تعداد زیادی از کارمند که در زمینه هایی مثل ارز دیجیتال و گردشگری فعالیت می کنند بسیار موثر واقع می شود.

چگونه سئو کار شویم؟

سئو یکی از مشاغل دیجیتال مارکتینگ است که در دنیای امروزه مورد محبوبیت فراوانی قرار گرفته است.متخصص سئو شخصی است که از مهارت و دانش بالایی در زمینه بهینه سازی سایت برخوردار است و قادر است وب سایت را از لحاظ محتوا،کاربری و فنی و ...مورد بررسی قرار داده وآن را به جایگاه های برتر برساند.اولین قدم برای اینکه یک سئو کار شوید این است که اطمینان حاصل کنید سئو و فعالیت در این زمینه برای شما مناسب است یا خیر .در مرحله دوم باید مفاهیم و اصول سئو را به خوبی درک کنید و محتواهایی که کاربران به آن ها نیاز دارند را شناسایی کنید.درک روشن و دقیق از شیوه کار موتورهای جستجو داشته باشید و کار با روش های موردنیاز جهت بهینه سازی وب سایت ها و ابزارها را فرا بگیرید.

تعرفه و قیمت سئو

یکی از بزرگترین دغدغه هایی که پیش روی صاحبان مشاغل است آگاهی از قیمت سئو سایت است .تعرفه های گوناگونی توسط شرکت های سئو برای بهینه سازی وجود دارد و تا کنون هیچ تعرفه ثابتی تعیین نشده و برای هر پروژه بسته به عوامل متعدد به طور جداگانه بررسی و محاسبه می شود.اما طبق تحقیقات انجام شده از ساعتی 30000 تومان تا ماهی 10 میلیون تومان متغیر است و هزینه میانگین و ماهیانه از 2 تا 4 میلیون تومان برآورد شده است.

نتیجه گیری

سئو سایت اقدامی است در جهت بهینه کردن موتور جستجوگر گوگل که نباید از آن چشم پوشی کرد چرا که در غیر اینصورت موتورجستجوگر نیز پاسخگوی نیازهای شما نخواهد بود و اگر سئو به درستی انجام شود درآمد شما از کسب وکارآنلاین روزافزون می شود و تعداد مشتری ها و فروش شما را افزایش خواهد داد.

سئو چیست؟ دوره های سئو چیست؟ اصول سئو چیست؟ منظور از سئو چیست؟ مشاوره سئو چیست؟ کار سئو چیست؟ اهداف سئو چیست؟ اموزش سئو چیست؟ سئو on page چیست؟ سئو اینستاگرام چیست ، سئو اینترنت چیست ، افزونه سئو چیست ، اموزش سئو چیست ، استانداردهای سئو چیست ، الگوریتم سئو چیست ، افزایش سئو چیست ، استاندارد سئو چیست ، اطلاعات سئو چیست ، سئو چيست؟ سئو یعنی چی؟ سئو چیست به زبان ساده ، سئو بیس چیست ، سئو باکس چیست ، بازاریابی سئو چیست ، بهبود سئو چیست ، سئو سایت چیست ، سئو پیج چیست ، سئو چیست ویکی پدیا ، پروژه سئو چیست ، پکیج سئو چیست ، پلاگین سئو چیست ، سئو تگ چیست ، تبلیغات سئو چیست ، تکنیک سئو چیست ، تخصص سئو چیست ، توضیحات سئو چیست ، تست سئو چیست ، سئو جوملا چیست ، جادوی سئو چیست ، سئو چیست و چه کاربردی دارد ، سئو خوب چیست ، سئو چیست در اینستاگرام ، دانش سئو چیست ، دامنه سئو چیست ، رشته سئو چیست ، زبان سئو چیست ، سئو سازی چیست ، سئو چیست نی نی سایت ، سئو وب سایت چیست ، سئو داخلی سایت چیست ، محتوای سئو شده چیست ، سئوکار شو چیست ، شغل سئو چیست ، سئو درون صفحه چیست ، طراحی سئو چیست ، منظور از سئو چیست ، منظور از سئو سایت چیست ، عنوان سئو چیست ، علم سئو چیست ، سئو فاکس چیست ، سئو سایت فروشگاهی چیست ، فایل سئو چیست ، فرایند سئو چیست ، سئو قالب چیست ، قرارداد سئو چیست ، سئو کار چیست ، سئوکارشو چیست ، سئو کامپیوتر چیست ، کارشناس سئو چیست ، کلاس سئو چیست ، کارمند سئو چیست ، کد سئو چیست ، سئو گوگل چیست ، گزارش سئو چیست ، سئو چیست لینک ، سئو مخفف چیست ، سئو مارکتینگ چیست ، سئو محتوایی چیست ، سئو متن چیست ، سئو مقاله چیست ، سئو مستر چیست ، سئو وبمستر چیست ، متخصص سئو چیست ، معنی سئو چیست ، مدیر سئو چیست ، سئو نویسی چیست ، نکات سئو چیست ، نویسندگی سئو چیست ، نیوسئو چیست ، سئو وب چیست ، سئو سایت وردپرس چیست ، سئو و بهینه سازی سایت چیست؟ هاست سئو چیست ، سئو یوتیوب چیست ، سئو یعنی چه؟

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها